Bij Kindcentrum Kidion zijn we onszelf.  Accepteren we elkaar, maken we fouten.
Lachen we veel, geven elkaar complimenten. Vieren we feest, zeggen "sorry" en vergeven.
Horen we bij elkaar.  Is iedereen welkom. 
Ben jij uniek!!

De scholen zijn weer begonnen!

De zomervakantie is voor de scholen in het zuiden van het land achter de rug en de scholen zijn weer gestart. Voor iedereen even wennen, want daar komt nogal wat verkeersdrukte bij kijken. Wist je dat bij de start van het schooljaar het aantal ongevallen onder scholieren bijna verdubbelt? Daarom roepen wij met onze ‘De scholen zijn weer begonnen’-campagne automobilisten op extra alert te zijn. Heb jij onze spandoeken en posters al in jouw buurt gespot?

Tips om extra alert te zijn 
Het is weer drukker op de weg. Scholieren zijn nog niet zo ervaren in het verkeer, zijn snel afgeleid en schatten risico’s minder goed in. Brugklassers fietsen de route naar hun nieuwe school voor het eerst en vinden dit nog spannend. Allemaal redenen om extra alert te zijn rond de start van het nieuwe schooljaar. Dit kan bijvoorbeeld door je snelheid te matigen en de fietsroute met je kind te oefenen.

We vragen middels de bekende spandoeken, die ook weer in ons dorp zijn opgehangen, aandacht voor het feit dat we ook op kindcentrum Kidion weer zijn gestart!
Namens alle verkeersouders van basisschool de Vlieger/Kindcentrum Kidion.


Contact

Kindcentrum Kidion
Hertstraat 4
5408 XL  Volkel
0413-335363
kindcentrumkidion@kiemuden.nl

Agenda

No events to display.
Jaaragenda >

Foto

IMG_2450 IMG_2446
IMG_2447 IMG_2443
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links